HyperBowling

Som en av få bowlinghallar i landet kan du nu prova det nya konceptet HyperBowling hos oss! Spelet med rännstaket som tar bowlingen till en helt ny nivå!

Som ett tv-spel på bowlingbanan

HyperBowling är utformat kring ett innovativt bumpersystem (rännstaket) som med sina LED-lampor skapar fasta eller rörliga mål som ska träffas (eller undvikas) före kägelfall. Spelet finns i fyra olika spelformer där alla har sin egen unika uppsättning utmaningar och nivåer. HyperBowling innehåller video-spelelement som aldrig tidigare har setts på en bowlingbana med progressiva nivåer, ökande svårigheter, risker/belöningssystem, höga poäng och prestationer. Det är en blandning av mjukvara, mekanisk design, elektronik, ljus, sensorer och futuristiska användarfunktioner som tillsammans ger en aldrig tidigare upplevd bowlingupplevelse! 

Boka bana

HyperBowl

Signaturspelet som är designat för alla! Skärmarna är tätt kopplade till handlingen på banorna. Stigande nivåer av färgglada mål i olika storlekar och positioner på staketen motsvarar en multiplikator. Animationerna på monitorerna visar din poäng när målet är träffat.

HyperBowl Pro

Här får du samma grundläggande spelmekanik och poäng som HyperBowl, men med eskalerande utmaningar! HyperBowl Pro är byggt för den skickliga (eller wannabe-skickliga) spelaren och har komplexa mål med rörelse, förändrade storlekar och större poängrisker.

HyperSquad

Spelare delas upp i två lag som också väljer varsin färg. Bumpern är färglös från början och man tävlar om att erövra territoriet längs bumpern – ett slag i ett mörkt område belyser delen med din lagfärg. Lägg beslag på fler områden och du vinner! Men se upp! Träffar du motståndarnas färg får dom poängen och ökar sitt territorium. 

HyperActive

Ett spel med snabbt förflyttade mål inspirerade av en klassisk TV-spelshow. Sikta på rätt färg för att multiplicera käglorna, men se upp för den röda markeringen som resulterar i noll poäng! En kombination av skicklighet och tur, vilket gör detta spel till en perfekt underhållningsaktivitet för alla inblandade.

Hitta till oss

Bowling City ligger i hjärtat av Jönköping precis bredvid Västra Torget. Du hittar oss i samma byggnad som Idrottshuset med ingång från Gjuterigatan.

Hitta till oss