fbpx

Sommaren i BowlingCity

Upplev en oförglömlig stund hos oss i sommar! Vecka 26-33 bjuder vi på flera happenings för att göra ditt besök lite roligare!

Vad sägs som gratis isglass, discobowling, veckotävling med möjlighet att vinna fribiljetter och dessutom ett kanonerbjudande där du får bowla hur mycket du vill, hela sommaren! Scrolla vidare för mer info.

Hyper Bowling High Score

Släpp lös din inre tävlingsanda och belönas med fribiljetter genom att slå veckans Hyper Bowling High Score! Spelet med TV-spelselement och rörliga mål som aldrig tidigare setts på en bowlingbana, läs mer.

Superenkelt att delta:

  • Boka bana som vanligt eller droppa in.
  • Skriv ditt/era namn från banans konsol.
  • Välj spelet Hyper Bowl *.
  • Bowla och ha kul! Lycka till!

Aktuell ledartavla går att följa på våra monitorer i bowlinghallen. Vinnare dras på vår Instagram varje måndag och kommer även finns med på en vinnartavla i bowlinghallen.

* High score tävlingen gäller ej Hyper Bowl Pro, Hyper Squad eller Hyper Active

Gratis isglass till alla barn

I sommar bjuder vi bowlande barn upp till 12 år på isglass efter avslutad bowlingtimma. Hämtas ut i receptionen efter avslutat spel.

Discobowling

I sommar utökar vi tiderna med discobowling. Onsdag-lördag från 16:00.

Sommarkort

Bowla så mycket du vill till den 18 augusti för endast 1199 kr! Sommarkortet är personligt och betalas på plats i bowlinghallen. Läs mer

Air conditioner

Vi erbjuder alltid en sval och behaglig bowlinghall.


Välkommen till Bowling City, där varje kast blir ett äventyr och varje stund fylld av glädje. Boka din bana idag och se fram emot en underbar tid tillsammans med familj och vänner!

Boka bana

Hitta till oss

Bowling City ligger i hjärtat av Jönköping precis bredvid Västra Torget. Du hittar oss i samma byggnad som Idrottshuset med ingång från Gjuterigatan.

Hitta till oss